.

.

Falra Szerelhető Hab Szappan, Krém Adagoló, Nagy Kapacitású Folyékony Adagoló Fürdőszoba, Wc, Konyha, Étkező, Kórház, 350 / 700ml (Dupla)

Falra Szerelhető Hab Szappan, Krém Adagoló, Nagy Kapacitású Folyékony Adagoló Fürdőszoba, Wc, Konyha, Étkező, Kórház, 350 / 700ml (Dupla)

HUF 1890.00
Árukból
A boltban

[KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Erős, megbízható] kiváló minőségű ABS elegáns felület Masszív, vízálló, könnyen tisztíthatóEz a műanyag folyékony szappan adagoló, nem bakteriális, anti-korrózióvédelem, masszív, Erős. [SZÉP FORMÁJÚ] Fényes, krómozott kivitel, úgy néz ki, elegáns, divatos.A fürdőszoba még tiszta, szép.Nagy kapacitású, nem kell újratölteni a szappan gyakran. [EGYSZERŰ MŰVELET] Finoman nyomja meg a gombot, hogy mérsékelt mennyiségű krémet.Megfelelő aljzatba biztosítja, nincs szivárgás, illetve csökkenti a hulladékot.Könnyen utántöltő folyadék vagy krém a tetején.Könnyen telepíthető a falon, fúró-vagy matricát. [Széles KÖRBEN HASZNÁLT] Falra szerelhető típus adagoló lehet használni, a nyilvános wc-home fürdőszoba, hotel, étterem, iroda, pub, stb.Nagy a gazdaság sampon, tusfürdő, szappan, folyékony szappan, mosószer, mosószer. [EMLÉKEZTETŐ] a Legtöbb baktérium vírus a szervezetbe a kezét.A kézmosás gyakran segít megelőzni a különböző vírusos fertőzések.A megfelelő módja annak, hogy mossa meg a kezét kell használni, ha folyik a víz, majd minden alkalommal, akkor mosd meg a kezed kell tartani, több, mint 20 másodperc. [KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Erős, megbízható] kiváló minőségű ABS elegáns felület Masszív, vízálló, könnyen tisztítható.Ez a műanyag folyékony szappan adagoló, nem bakteriális, anti-korrózióvédelem, masszív, Erős. [SZÉP FORMÁJÚ] Fényes, krómozott kivitel, úgy néz ki, elegáns, divatos.A fürdőszoba még tiszta, szép.Nagy kapacitású, nem kell újratölteni a szappan gyakran. [EGYSZERŰ MŰVELET] Finoman nyomja meg a gombot, hogy mérsékelt mennyiségű krémet.Megfelelő aljzatba biztosítja, nincs szivárgás, illetve csökkenti a hulladékot.Könnyen utántöltő folyadék vagy krém a tetején.Könnyen telepíthető a falon, fúró-vagy matricát. [Széles KÖRBEN HASZNÁLT] Falra szerelhető típus adagoló lehet használni, a nyilvános wc-home fürdőszoba, hotel, étterem, iroda, pub, stb.

A jellemzők

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic

Így tetszhet neked